CoffeeCompany

“Sleep is overrated”. Of: “It’s not the amount of coffee in your life that counts, but it is the amount of life in your coffee”.

Wie maakt eigenlijk die geinige tekstjes?

copy: Janine Wats
design: Harmine Loué

Meer werk

Onze opdrachtgevers

We werken op projectbasis voor overheden en corporates, maar ook voor startups en kleine ondernemers. Het zijn dienstverleners die van hun klanten geen 5 of 6 willen op hun rapport, maar een 8 of hoger.
 

wellant-thumbs

escura-thumbs

amersfoortse-thumbs

vrom-thumbs

orange-thumbs

staatsloterij-thumbs

nauta-thumbs

DGC-thumbs

beone-thumbs

canon-thumbs

Eens in de zoveel tijd kun je als organisatie nadenken over  (her)profilering en hoe dat vorm te geven. Jij hebt ons meegenomen in dat proces. De lat lag hoog, we gingen ervoor. Met plezier. Het is de maatstaf geworden voor heel het groene onderwijs.

Willy VogelsSr. CommunicatiemanagerWellantcollege

Bas van der Paardt heeft ons als business consultant geadviseerd en begeleid met het vaststellen van onze missie en visie naar aanloop van een investeringsplan en toekomststrategieën. Het resultaat was een uniek plan waarmee wij een investering hebben binnengehaald.

Wouter SurenCEO en partnerL1nda.nl

Bas helped us to develop our brand and brand consistency. He’s a creative person with ideas for different kinds of disciplines in an organisation. (…) Bas can be in control of the whole creation and execution processes.

Irene MertensBrand and Design ManagerPromiss

Aanvankelijk vond ik het wel veel geld, maar achteraf is het het geld het dubbel en dwars waard. Je bent hier echt goed in! Het is weer helemaal rustig in mijn hoofd.

Gauke TijssenCo-founderTwee keer Twee

Onze 3FM corporate campagne is als eerste en enige in de geschiedenis van de Nederlandse Radio bekroond met een Gouden Effie, de hoogst haalbare marketingprijs in Nederland. Vernieuwend!

Florent LuyckxStation Manager Radio 3FM / NPO Public Broadcasting3FM serious radio

Connect

We nemen graag de tijd om goed te begrijpen voor welke uitdaging je staat.

© 2020 ID+AD Amsterdam